Gloednieuwe camperplaats tussen Salland en Twente

Gloednieuwe camperplaats gelegen tussen Salland en Twente

Vandaag brengen we ons eerste online nieuwsbericht over de nieuwe camperplaats ’t Hooge Laar, gelegen tussen Salland en Twente in het buitengebied van Daarle, Overlijssel. Deze gloednieuwe camperplaats is momenteel nog in ontwikkeling, maar belooft een prachtige bestemming te worden voor reizigers die op zoek zijn  naar rust en natuur.

 

Met een gunstige ligging aan de Voombeltweg 10, biedt ’t Hooge Laar een ideale uitval basis voor avonturiers die de prachtige regio willen verkennen. Met maar lieft 25 ruime camperplaatsen, is er voldoende ruimte voor reizigers om te genieten van de rust en stilte van het platteland.

 

De omgeving van ’t Hooge Laar staat bekend om zijn adembenemende landschappen en talloze mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Of u nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van de natuur, deze camperplaats biedt voor elk wat wils.

 

Wat de camperplaats extra aantrekkelijk maakt, zijn de uitstekende sanitaire voorzieningen die worden geboden. Met moderne en goed onderhouden faciliteiten, zorgen de eigenaren van ’t Hooge Laar ervoor dat alle bezoekers kunnen genieten van een comfortabel verblijf.

 

Dus, als u op zoek bent naar een nieuwe bestemming om te verkennen, vergeet dan niet om ’t Hooge Laar in uw reis plannen op te nemen. Wij hopen u snel te verwelkomen op camperplaats ’t Hooge Laar.